nanoCAD školska licenca

Image

Besplatne nanoCAD 23 licence za nastavnike i učenike

Nanosoft podržava korišćenje digitalnih alata u učionici. Doprinosimo razvoju karijere budućih profesionalaca pružajući nastavnicima i studentima besplatne licence za najnoviju verziju nanoCAD platforme, sa svim dodatnim modulima.
Nudimo pisane i video materijale, kao i tutorijale za učenike i nastavnike kako bismo olakšali učenje.

O školskim licencama

Nastavnici i studenti u školama i univerzitetima imaju pravo da dobiju besplatne jednogodišnje školske licence za kompletnu nanoCAD platformu. Ovo uključuje sve dodatne module za discipline kao što su konstrukcija i mašinski dizajn.

Dodatni moduli uključeni u školske licence

Licenca za obrazovanje nanoCAD platforme uključuje sledeće dodatne module:

  • 3D – za napredno 3D modeliranje
  • Construction – za arhitekturu i građevinarstvo
  • Mechanica - za 2D i 3D mašinski dizajn
  • Raster – za napredno uređivanje skeniranih slika
  • Topoplan – za topografske reljefe i kartiranje 

Trajanje školskih licenci

Školska licenca za nanoCAD platformu sa punim setom dodatnih modula važi godinu dana. Nastavnici i učenici mogu da obnavljaju paket godišnje, sve dok su nastavnici ili studenti.

Pet koraka do dobijanja školske licence

Korak 1.

Napravite nalog na nanocad.com.

Korak 2.

Registrujte se kao nastavnik ili student tako što ćete popuniti naš formular, a zatim poslati svoju karticu zaposlenog ili studenta, ili podnošenjem zvaničnog pisma vaše obrazovne institucije.

Korak 3.

Proces potvrđivanja podobnosti za obrazovne licence može trajati do tri nedelje. Dok se ne dobije potvrda, nastavnici i učenici mogu da preuzmu, instaliraju i koriste besplatnu 30-dnevnu probnu verziju nanoCAD platforme, koja uključuje ceo set dodatnih modula.

Korak 4.

Nakon uspešne potvrde da ispunjavate uslove za obrazovne licence, studentima ili nastavnicima šaljemo e-poštom ključ licence za jednogodišnje obrazovanje.

Korak 5.

Aktivirajte svoju školsku licencu, a zatim počnite da učite kako da kreirate sjajne projekte pomoću nanoCAD-a!

O nama

Od svog osnivanja 2008. godine, Nanosoft se bavi aktivnim razvojom nanoCAD-a kao pristupačne i u isto vreme moćne zamene za AutoCAD.

LIMIS doo je od 2018. godine zvanični distributer nanoCAD-a za teritorije Srbije, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, BiH, Crne Gore, Rumunije, Albanije i Grčke.

 

nanoCAD reseller

Kontakt

LIMIS doo
Veljka Dugoševića 89
22400 Ruma,
Srbija.
Telefon: +381 22 210 13 22
Faks: +381 22 478 514
E-mail: office@limis.rs

 
Mi koristimo kolačiće
Koristimo kolačiće na našoj veb stranici. Neki od njih su neophodni za rad sajta, dok nam drugi pomažu da poboljšamo ovaj sajt i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami da odlučite da li želite da dozvolite kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći da koristite sve funkcije sajta.