1Bez prilagođavanja

2Potpuno funkcionalan .dwg kompatibilan CAD

Sa intuitivnim korisničkim interfejsom i poznatim komandama, rad na projektima možete započeti odmah. Prelazak sa AutoCAD-a je neprimetan. Obuka za radu nanoCAD-u nije ni potrebna. Iskoristite omiljene 2D alate, modelirajte u 3D-u, pripremite profesionalnu projektnu dokumentaciju koristeći nanoCAD-ove alate.

 3CAD za jednostavnu saradnju

4Otvoren API za razvoj CAD programa

Ugrađena podrška za .dwg format omogućava nanoCAD-u da bude idealan alat za saradnju sa članovima tima i sa partnerima, bilo gde da se nalaze i koji CAD nanoCAD je AutoCAD® kompatibilna razvojna platforma. Razvijte sopstvene CAD programe ili pokrenite prethodno kreirane AutoCAD® dodatke od strane ostalih članova našeg kluba programera.

plus1Veliki Plus uz Pro

Ukoliko je izrada 2D crteža deo vašeg svakodnevnog posla, onda je nanoCAD Plus idealan izbor za Vas. Ako imate potrebu da radite sa 3D modelima, onda odaberite nanoCAD Pro.

Bilo da Vam je potrebno nekoliko stotina licenci za komplentu firmu ili Vam je potrebna samo jedna licenca, nanoCAD Plus i nanoCAD Pro nude nenadmašnu kombinaciju cene, mogućnosti i kvaliteta.