nanoCADP8900.jpg

testirajteNanoCADPlus.jpg   kupiteNanoCADPlus.jpg 

nanoCAD je profesionalan CAD alat. Poseduje poznat AutoCAD®-olik interfejs, moćne crtačke alate, standardnu DWG kompatibilnost i otvoren API. nanoCAD Pro i Plus su dostupni preko pristupačne jednogodišnje pretplate  uz koju bestplatno dobijate ispravke tekućih verzija programa, kao i nadogradnje na nove verzije programa koje budu objavljene tokom trajanja pretplate i imate prioritetnu tehničku podršku. Postoje dva tipa pretplate:

  • Pretplata za radne stanice, koja omogućava da se nanoCAD Pro i nanoCAD Plus instaliraju na jednom računaru. Licencu u ovom slučaju nije moguće prenositi na drugi računar.
  • Pretplata za mrežne stanice omogućava da se licenca koristi na bilo kojem računaru koji je povezan u mrežu. Ova pretplata zahteva instalaciju servera za licenca (dolazi u paketu sa nanoCAD-om).

WhyNanocad4+1 razlog

Sa nanoCAD-om možete uraditi sve što možete sa AutoCAD®-om ili sa njegovim klonovima. Daleko brže i efikasnije.

Saznajte više >>

VirtualTourVirtuelni obilazak

Brz, siguran i jednostavan: nanoCAD svakondevno koriste stotine inženjera i tehničara širom sveta. Pogledajte neke od nanoCAD-ovih mogućnosti.

Saznajte više (ENG) >>

KeyFeaturesOsnovne mogućnosti

Brz, precizan i jednostavan: nanoCAD svakondevno koriste hiljade inženjera i tehničara širom sveta. Pogledajte neke od nanoCAD-ovih mogućnosti.

Saznajte više >>

ComparisonPoređenje

nanoCAD je dizajniran tako da može da izađe na crtu najboljim programima u klasi.

Saznajte više >>